Akü Hırsızı Kaza Yapınca Yakalandı

Gebze'de park halindeki kamyonun akülerini çalmaya çalışırken fark edilmesi üzerine aracıyla kaçmaya başlayan şüpheli, polislerle yaşadığı kovalamaca sırasında kaza yapınca yakalandı

Akü Hırsızı Kaza Yapınca Yakalandı
banner158
banner174
Gebze ilçesin Sultan Orhan Mahallesinde Salih Sert 41 VK 984 plakalı kamyonu park ettikten sonra  park halindeki kamyonun aküsünü çalmak için 06 FA 4450 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü  Birtat D. isimli bir kişi park halindeki kamyonun akü muhafazasın kırarak  aküleri çalmak istediği sırada vatandaşlar tarafından fark edildiği ve  kamyondan 1 tane aküyü aldıktan sonra 06 FA 4450 plakalı hafif ticari kamyonetle kaçtı.
 Olayı gören vatandaşlar 155 polis imdattı aralamasının ardından, çevrede kontrollerini sıkılaştıran polis ekipleri. Hırsızlık zanlısını  Gebze Mevlana mahallesi ısıkgöl caddesi üzerinde gördüler, polisi gören zanlı polisin dur ihtarlarına uymadı ve kullandığı kamyonetle kaçmaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından  hırsızlık zanlısı Birtat D.
Mustafa Paşa Mahallesi 742 sokak ta önce bir bahçe duvarına çarptı ardından da park halinde bulunan 34 DP 2907 plakalı hususi otomobile çarptıktan sonra durabildi. Kaza sonrası yaralanan Hırsızlık zanlısı Birtat  D.’ye polisler tarafından ilk müdahale yapıldı ve olay yerine 112 acil ambulans  çağıran polisler ile birlikte yaralı  Zanlı tedavisi için Gebze Fatih devlet hastanesine kaldırıldı. Tedavisi biten zanlının ifadesi alınması için Gebze Emniyeti asayiş bürosuna götürüldü. 
Kamyonundan aküsü çalınan Salih Sert ‘’ kamyonumu park ettikten sonra eve gittim  akülerimi çalan zanlıyı gören vatandaşlar beni aradı ve bende kamyonun yanına geldim ve akülerden bir tanesinin çalındığını gördüm. Daha yeni almıştım   2 aküye 750 lira verdim  ‘’diye konuştu.    

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER