Fatih Devlet Hastanesine Teşekkür

Uğur GENCER/ Fatih Devlet Hastanesi’nin eski emeklilerinden Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan Ebe Çimen Fırıncı gördüğü tedavi sonrası hastaneye teşekküre gitti.

Fatih Devlet Hastanesine Teşekkür
banner158
banner174

Fatih Devlet Hastanesi’nin eski emeklilerinden Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan Ebe Çimen Fırıncı gördüğü tedavi sonrası hastaneye teşekküre gitti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan Çimen Fırıncı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Neslihan Yetkiner, 5'inci KAT Karma Cerrahi servisi, ameliyathane çalışanlarına ve tüm sağlık personellerine eski sağlığına kavuştuğundan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ebe Çimen Fırıncı Hastane Ekibine Övgü Yağdırdı

Fırıncı; Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’ya da bizzat çıkarak, “Ben bu hastaneden emekli olalı yıllar oldu. Hastanenin prefabrik dönemlerinde çalışıyordum eski haliyle şimdiki halini kıyaslamak bile mümkün değil. Hastane donanım açısından, doktorların ve hastane çalışanlarının hastalarla yakından ilgilenmelerinden, temizliğinden, gece görevli fedakâr personellerin disiplinli çalışmalarından son derece memnun kaldığını belirterek “özel hastanede” paramla göremeyeceğim ilgiyi hastanenizde gördüm ve sağlığıma kavuştum. Başta bu düzeni sağlayan hasta yönetimine ve isimli isimsiz tedavi sürecinde emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER