Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada

Gebze’de İyilik Meleği İpek Çulha Tarafından Koordine Edilen Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada “BU EKİP ALKIŞLANIR”

Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahada
banner158
banner174

 

Gebze’de İyilik Meleği İpek Çulha Tarafından Koordine Edilen Gebze Sosyal Destek Merkezi 15 araçla sahadaBU EKİP ALKIŞLANIR

 

Gebze Kaymakamlığı bünyesinde görev yapan Vefalı “Vefa Sosyal Destek Merkezi” ekibi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Her gün binlerce talep içerisinde önem sırasına göre başta ilaç, gıda, hijyen ve market alışverişi olmak üzere bu ihtiyaçları karşılayan Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi, bugün de 15 araçla sahadaydı. 10 araçlık Gebze OFFROAD ekibi ve 5 araçlık Sivil Toplum Kuruluşları Platformu gönüllüleri bugün 1.000 aileye gıda ve hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtımın  toplamda 2000 aileye üç gün süreyle devam edeceği belirtildi.

 

1  MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNDE EMEKÇİLERE  KOLONYA İKRAMI

 

Gebze Vefa Sosyal Destek Merkezi  saha ekipleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü  dolayısıyla bugün görev yapak zorunda olan emniyet, jandarma ve sağlık müdürlüğü ekiplerine ayrıca petrol istasyonlarında çalışanlara destek olunarak  Bayramlarını kutlandı , kendilerine  vefa sosyal destek ekiplerince kolonya hediye edildi.





 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER