Gebze Trafiğinde ‘pazartesi’ çıkmazı!

Gebze Trafiği haftanın ilk günü olması sebebiyle yine dün yoğun ve geçit vermeyen bir gün yaşadı. Özellikle kentin merkezindeki Yeni Bağdat caddesi ile Atatürk caddeleri gün boyu zor geçit vermesiyle rekor kırdı.

Gebze Trafiğinde ‘pazartesi’ çıkmazı!
banner158
banner174

Gebze yeni haftaya yine yoğun trafik akışı ile başladı. Gebze trafiğinin yükünü çeken güzergahlarda yine gün boyunca özellikle sabah  saatlerinde yoğunluk vardı.

ÜNLÜ KAVŞAKLAR YİNE YOĞUNLUKTA REKOR KIRDI

Pazartesi ve Cuma günleri daha çok sıkışma ve uzun araç kuyrukları görülen, GOSB Kavşağı, Balküpü Kavşağı, Yeni Bağdat Caddesi-Doğan caddesi kavşağı, , İstasyon, Develi durağı, İbrahimağa caddesi Aksesapağı, Cezaevi arkası Kirazpınar Kavşağı v e Yan bağlantı yolları, Gümrük Yolu, Otosanayi Kavşağı, Terminal kavşağı, Sultanorhan, TÜBİTAK-Gebze Center Kavşağı, Anibal Kavşağı, Çayırova Yolu Gebze-Darıca-İstasyon bağlantılı Osmangazi Kavşağı gibi kavşaklar yine dün de geçit vermedi.

TIKANIKLIKTA REKORU YENİ BAĞDAT CADDESİ KIRDI

Trafikteki “pazartesi” sendromu en çok merkezdeki  Yeni Bağdat Caddesi’ni “sanat OÜkulu Kavşağı ile Çoban Mustafapaşa arasındaki mesafede etkiledi.  Yaklaşık  bin 200 metrelik alanı  trafikteki araçlar ortalama 17 dakikada kat etti. Yani bu durumda yayalar daha şanslıydılar. Gebze Atatürk caddesi de İstanbul caddesi ile  Ördekler Akbank kavşağı arasındaki mesafede büyük yoğunluk yaşadı.  Haber: YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER