Gebze’de cinayet!

Gebze’de , Mesut Kırık (37) bir kişi tarafından tabanca ile ateş edilerek göğsünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan Mesut Kırık kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Gebze’de cinayet!
banner158
banner174

Gebze’de , Mesut Kırık (37) bir  kişi tarafından tabanca ile ateş edilerek göğsünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan  Mesut Kırık kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olay cumartesi akşam saatlerinde, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Gümüş Pala Caddesi'nde meydana geldi. Kardeşi ile birlikte sokakta yürüyen Mesut Kırık bir kişi ile karşılaştı. İddiaya göre bir anda aralarında çıkan tartışma sonucu Mesut Kırık'a ateş etti. Göğsünden yaralanan Mesut Kırık yere yığıldı. Tabancayı yere atan saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan Mesut Kırık'a ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri, yaralı Mesut Kırık'ı (37) yapılan ilk müdahalenin ardından, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı, ancak kurtarılamadı.

KATİL ZANLISI İSTANBUL’DA YAKALANDI

Polis Mesut Kırık'ı silahla vurarak ölümüne neden olan katil zanlısı Mükerrem T'nin (62), İstanbul Sancaktepe'de olduğunu tespit etti. Sabahın erken saatlerinde Sancaktepe'de belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına alarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Cinayet olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Aynı zamanda Gebzespor taraftarlarından olduğu öğrenilen, Mesut Kırık’ın cenazesi dün ikindi namazına müteakiben Mustafapaşa Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER