Trabzon Tanıtım Günleri sona erdi

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında Trabzon Tanıtım Günleri yapıldı.

 Trabzon Tanıtım Günleri sona erdi
banner158
banner174

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında Trabzon Tanıtım Günleri yapıldı. Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Tanıtım Günleri’ne sadece Trabzonlular değil kentte yaşayan farklı illerden vatandaşlar da geldi. İlk kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerinde Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürü sergilendi. 

YÖRESEL VE KÜLTÜREL ÜRÜNLER SERGİLENDİ

İlk kez düzenlenen ve dün akşam son bulan Trabzon Tanıtım Günlerine Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Tanıtım Günlerinde peştamal, dolaylık, sürmene bıçağı, mısır ekmeği, çay, tereyağ, peynir gibi diğer birçok yöresel ve kültürel ürünler bulunuyor. Sergilenen ürünlerin tamamı Trabzon üretimi olarak öne çıkması dikkat çekti.

DÜN AKŞAM SONA ERDİ

Trabzon Tanıtım günleri 22 - 25 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Trabzon Tanıtım Günleri’nde, 5 gün boyunca Kocaeli’nde adeta Trabzon yaşatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneğince düzenlenen tanıtım günlerinde yöresel ürünlerini ve kültürel öğelerini tanıtma fırsatı buldu. Tanıtım günleri dün akşam son buldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER