Hacıoğlu: “ Sadece iki kavşağın maliyeti 25 milyon lira!”

Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Hasan Hacıoğlu, bölgemizdeki trafik tıkanıklığın ekonomiye zararının çok büyük olduğunu iddia etti. Hacıoğlu, sadece Balküpü ve GOSB Kavşağı’nın maliyetinin vatandaşa yıllık yaklaşık 25 milyon lira olduğunu söyledi.

Hacıoğlu: “ Sadece iki kavşağın maliyeti 25 milyon lira!”
banner158
banner174
   Trakya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Hasan Hacıoğlu,  trafik yükünün en çok çekilen noktaları olan  Balküpü ve GOSB Yolu-Mutlukent Kavşağı’nın ekonomiye zararının çok büyük olduğunu söyledi.

BİNLERCE ARAÇ GEÇİT İÇİN BEKLİYOR

Aynı zamanda nakliyat ve servis taşımacılığı işiyle de uğraşan  Trakya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hacıoğlu, hem  GOSB’daki  kasislerde, hem kavşaklarda araçların duraklaması ve kalkmasının çok büyük ve ağır maliyetler getirdiğine işaret etti. Hacıoğlu, bölgemizin en çok tıkanan kavşaklarından birisi olan Balküpü ve GOSB Mutlukent kavşakları için şu tespiti yaptı: “ İki kavşağın Mutlukent ve Balküpü  olmak üzere vatandaşa maliyeti bir yılda ne kadar  biliyor musunuz? Yalnızcık 25.000.000 (Milyon) TL. Bu para vatandaşın cebinden çıkıyor yazık günah. Çözüm işi olacaksa, Yetkililere  kolay gelsin!” dedi.   YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER