Kadıoğlu’ndan Birlik Çağrısı!

*** AK Parti Gebze’nin önemli isimlerinden, İl Kurucu Üyesi Halil İbrahim Kadıoğlu, Pazar günü yapılacak olan AK Parti Gebze kongresi öncesi birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

  Kadıoğlu’ndan Birlik Çağrısı!
banner158
banner174

  *** AK Parti Gebze’nin önemli isimlerinden, İl Kurucu Üyesi Halil İbrahim Kadıoğlu, Pazar günü yapılacak olan AK Parti Gebze kongresi öncesi  birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kadıoğlu: “ Değerli, dava ve yol arkadaşlarım, gönüldaşlarım.  Bu benim adamımdır, şu senin adamımdır mantığı Gebze’de hem partimize hem de ülkemize büyük zararlar verecektir. Lütfen hassas olalım, bir olalım, birlik olalım” dedi.

 

 Ak Parti ailesinin bir abisi ve AK Parti davasının 16 yıllık gönüldaşı ve büyüğü olarak gelinen noktada bazı açıklamalar yapmak zorunda olduğunu ifade eden Kadıoğlu’nun açıklaması şöyle:

“ Değerli gönüşdaşlarım ve yol arkadaşlarım! Yasalaşan ve Referandum ile kesinleşen bir sistemle 2019 yılında başkanlık seçimlerine gireceğiz. En son yapılan başkanlık sistemi referandumunda %51,4 luk bir oranla kazanmış olmamız; bize tercihlerimizde ve ülkeyi 2019 seçimlerine hazırlayacak AK Parti il ve ilçe kadrolarının seçiminde hata yapma lüksümüzün olmadığını , karar noktasında bulunanların ince

eleyip sık dokumaları gerektiğini göstermektedir.

Tabanı ve AK Partiye gönül vermiş, hizmet etmiş , hatta geçmişinde bu dava için 28 şubatlarda bedel ödemiş insanları dışarda bırakarak , Gebze halkının iradesini yok sayarak önemli ve her biri ayrı bir değer olan kişilerin önünü kesip bu benim adamımdır mantığı ile vasıfsız hiçbir kayda değeri olmayan kişileri öne çıkarmak hem Gebze’de partimize hem de bu anlayış ülkemize büyük zararlar verecektir.

HERKESİ  KUCAKLAYAN  EKİP OLMALI!

Bıçak sırtında olduğumuz bir dönemde, tabanının, delegelerinin , kadın ve gençlik kollarının , mahalle teşkilatlarının hatta sokağın da nabzını tutarak , ortak akıl ve irade ile herkesi kucaklayan bir ekibin oluşturulması 2019 seçimleri için Gebzemize büyük kazanç sağlayacaktır.

Gebze bölgesi seçmeninin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini ve milletvekili dağılımını %50 etkilediği bir dönemde Gebze halkının iradesini , seçmenin talep ve tercihini dikkate almadan Gebze’ye yön vermek için yapılacak tercih ve seçimlerin sonu hüsran olmadan uyarı görevini yerine getirmeyi partime vefa borcu olarak görüyorum.

YENİ HEYECANLA 2019 SEÇİMLERİNE HAZIRLANALIM!

Hükümetimize ve AK Partimize tüm düşman unsurların dört koldan çalıştığı bir dönemde birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratacak en ufak yanlıştan kaçınmak mecburiyetindeyiz. Açık, aleni, adilce, parti gönüldaşlarımızın tercihiyle yapılacak seçimlerin teşkilatlarımızı daha da güçlendireceği , birlikteliğimizi pekiştireceği 2019 seçimleri için yeni bir güç , heyecan ve sinerji doğuracağı kanaatindeyim. Tabanda ve seçmen nezdinde kabul gören, halkın gönlünde karşılığı olumlu karşılığı olan, planlı , çalışkan ve inançlı bir kadroyla ev ev , sokak sokak dolaşarak halkın gönlüne değmeli , gönül rizasını alacak bir ekiple 2019 seçimlerine hazırlanmalıyız.

Partimizin tefrikaya düşmeden , gönül kırmadan küskünler ordusu oluşturmadan bu sürecin başarılı bir şekilde yürütülmesini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER