Kanuni Sosyal Bilimler’den Muhteşem Şiir Gecesi

Gebze Yenikent’te Eğitim vermekte olan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ‘’Şairin Şiirle Düeti’’ isimli muhteşem bir gösteri sundular.

 Kanuni Sosyal Bilimler’den Muhteşem Şiir Gecesi
banner158
banner174

 Gebze Yenikent’te Eğitim vermekte olan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ‘’Şairin Şiirle Düeti’’ isimli muhteşem bir gösteri sundular.

Gösteriye Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Kaya, Müdür Yardımcısı Zekeriya Malkoç, gösteriyi hazırlayan Tiyatro Yönetmeni BİLKAR Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erdaş, Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kenan Oruç,  Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.



Şairin Şiirle Düeti ismi verilen gösteride on şair şiirleri belirli karoegrafi ve kurgularla anlatıldı

Öğrenciler iki ay gibi kısa bir sürede hafta sonu sadece bir gün çalışarak hazırladığı gösteriyi Pazartesi günü saat 19.00 da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezini dolduran misafirler nefeslerini tutarak izlediler. Gösterinin sonunda misafirler tarafından muhteşem bir alkış ile ödüllendirilen öğrenciler, misafirleri selamlayarak karşılık verdiler.



Öğrenciler Gösterini hazırlanmasında kendilerine destek olan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Kaya, Müdür Yardımcısı Zekeriya Malkoç,  gösteriyi hazırlayan Tiyatro  Yönetmeni BİLKAR Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erdaş’a çiçek vererek teşekkür ettiler.



Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Kaya Öğrencilerinin gösterilerini gururlanarak seyrettiğini belirterek yoğun katılımdan dolayı da çok mutlu olduğunu ve velilerin yanında olması durumunda daha güzel işler yapacaklarını söyledi.

Gösterinin hazırlanmasında yoğun emeği geçen Fatih Erdaş ise bu daha başlangıç. Okulun ikinci döneminde daha güzel bir tiyatro çalışması yapacağız diyerek önemli işler yapacaklarının sinyalini vermiş oldu.



Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER