Ranta kurban ediliyor!!

CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Av. Recep Dursun, büyük bölümü yapılaşmaya açılacak olan Eski Askeri Kışla için şöyle konuştu:

Ranta kurban ediliyor!!
banner158
banner174

Avukat Recep Dursun Gönüllüleri adına sosyal paylaşım sayfasından bir açıklama yapan CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Av. Recep Dursun, Gebze Askeri Kışla alanının 443 dönümlük alanının (Konut+ Ticaret+ Turizm+ Sosyal Donatı) olarak yapılaşmaya açılıp talan edileceğini iddia ederek sahip çıkılmasını istedi.

 Dursun kendi sosyal paylaşım sayfasında bu konuda şunları söyledi: “Gebze merkezine yakın kalan tek kamu alanı, gelecekte Gebze Halkının ortak yararlanabileceği, deprem ve doğal afetlerde tek toplanma alanı olabilecek Gebze Askeri Kışla Alanı da yağmalanıyor. 643 dönüm alanın ortasında 200 dönümü bölgesel park olarak bırakılıp, geri kalan 443 dönümlük alanı da (Konut+ Ticaret+ Turizm+ Sosyal Donatı) yapılaşmaya açılıyor.


GEREKÇE NE BİLİYOR MUSUNUZ?

TOKİ nin Güneydoğuda yaptığı Toplu Konut Yatırımları, Askeri Alanların taşınma maliyeti ve Büyükşehirin yatırım maliyetleri vs.vs.için para lazımmış...Gebze Halkı ile alay ediliyor!..

GEBZE HALKINA SORDUNUZ MU?

İyi de bütün memleketin borçlarının müsebbibi Gebze Halkı mı? Peki o zaman tüm bunların ceremesini neden Gebze Halkı çekmek zorunda? Gebze'de çalışan, oturan, ticaret yapan tüm Gebze Halkını, Gebze'de faaliyet gösteren demokratik kitle örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partilerin üye ve temsilcilerini ,Gebze Halkının hakkı olan, Gebze'lilere ait olan ve Gebze Halkının kullanımında olması gereken Topçu Kışlası alanın yağmalanmasına müsaade etmeyelim. Aynı Fatih Otağı ( Hünkar Çayırı)’nda olduğu gibi !..Saygılarımla...” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER