Hisarcıklıoğlu GTO’yu ziyaret etti

Kocaeli İDEV Fuarı için ilimize gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu önceki akşam Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu GTO’yu ziyaret etti
banner158
banner174

 Kocaeli İDEV Fuarı için ilimize gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu önceki akşam  Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

 Oda gidişinde, GTO Başkanı Nail Çiler, Eşi Fatma Sevgi Çiler, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda çalışanları tarafından çiçekle karşılanan Hisarcıklıoğlu daha sonra Meclis Salonu’na geçti. Burada Meclis Üyelerinin yanı sıra Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da hazır bulundu. GTO Başkanı Nail Çiler, toplantıda giriş sunumu yaparak Oda çalışmaları hakkında bilgi sunduktan sonra kürsüye davet edilen TOBB Başkanı Rifak Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası’nın hizmelerinden övgüyle bahsetti.

ODA HİZMETLERİNDEN BAŞIM DÖNDÜ

Hisarcıklıoğlu, Oda hizmetlerinden başının döndüğünü, Gebze Ticaret Odası gurur duyduğunu ifade ederek GTO’nun Avrupa standartlarında 5 yıldızlı Akredite bir Oda olduğunun altını çizdi.

AŞIK VEYSEL ANILDI

Toplantıda ayrıca AŞIK VEYSEL’i ölümünün 45. yıldönümünde “Dostlar beni hatırlasın” parçasıyla anılması, Odayı  ziyaretinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu  oldukça duygulandırdı.

 Hisarcıklıoğlu’nun konuşmalarının ardından  GTO Başkanı Nail Çiler, günün anısına  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na  hediye çini sundu.


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER