Seçim Duyurusu!

Seçmen kütüğü listeleri iki gün önce muhtarlıklarda askıya çıktı. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) hazırladığı seçim takvimine göre; muhtarlık bölgesi askı listeleri 12 Mayıs cumartesi gününe kadar askıda kalacak. Muhtarlıklar hafta sonları da hizmet verecek.

Seçim Duyurusu!
banner158
banner174
 

 Seçmen kütüğü listeleri  iki gün önce  muhtarlıklarda askıya çıktı. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) hazırladığı seçim takvimine göre; muhtarlık bölgesi askı listeleri 12 Mayıs cumartesi gününe kadar askıda kalacak. Muhtarlıklar hafta sonları da hizmet verecek.

GEBZE İLÇE SEÇİM KURULU AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili olarak Gebze İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, Gebze 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Fahriye Oroçoğlu imzası ile Muhtarlık Bölgesi Askı Listelerine ilişkin bir duyuru yayınladı.

 Duyuruda:

“24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimi ile Cumhurbaşkanı seçimi nedeniyle;

Muhtarlık bölgesi askı bölgeleri 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 08r:00’de, muhtarlık bölgeleri esas alınarak ait oldukları mahalle  veya köylerde halkın kolaylıkla görüp okuyabileceği yerlerde askıya çıkarılacağı, 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de askıdan indirileceği,

 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17.00’den sonra yapılan başvurular ilçe seçim kurullarınca hiçbir suretle dikkate alınmaz. İlgililere ve seçmenlere ilanen duyurulur” denildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER