179 SÜRÜCÜYE CEZA YAĞDI!

Vali Hüseyin Aksoy, trafikte cep telefonu ile görüşme, makas atma ve emniyet kemeri kullanmama gibi suçlardan Kocaeli ’de 179 sürücüye 24 Bin 31 TL para cezası kesildiğini açıkladı.

179 SÜRÜCÜYE CEZA YAĞDI!
banner158
banner174
 CEZA KESMEYLE YETKİLENDİRİLDİ

Aksoy şunları söyledi: “Özellikle trafik kazalarının yoğun olduğu yerlerde  İç İşleri Bakanlığımız  yeni bir çalışma başlattı. Araç kullanırken trafikte cep telefonu ile görüşme, makas atma ve emniyet kemeri kullanmama gibi bu üç suç kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü’müz ve Jandarma Komutanlığımıza bağlı bütün birimlere trafik cezası kesme yetkisi verildi. Bu da genel bir suç ve bir ihlal söz konusu olduğunda gerek polislerimiz gerek jandarma teşkilatımız trafik cezası kesmeyle yetkilendirilmiştir.

GÜVENLİKLERİ İÇİN UYMALARINI İSTİYORUZ
Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza bunu hatırlatmak istiyorum. Bu yönde de bir haftalık uygulama kapsamında 179 sürücüye 24 Bin 31 TL para cezası kesilmiştir. İster sivil kıyafetli, ister resmi kıyafetli ister görev dışında olsun trafik ihlali olduğu takdirde ceza kesebilir. Bu açıdan sürücülerimizi daha duyarlı olmaları  tarik ve trafik  kurallarına uymaları kendi güvenlikleri için istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER