Emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin 3 bin lira bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?
banner158
banner174

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Bayram ikramiyesinin 3 bin lira olarak belirlendiğini ve bu ödemelerin bayramdan önce emeklilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, bu konuda yapılan düzenlemenin Meclis'ten geçtiğini belirtti ve ödemelerin planlandığını ifade etti. Ayrıca, bakanlık olarak en iyi hizmeti sunma çabası içinde olduklarını ve koşullar doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı.

Bakan Işıkhan ayrıca, Bağ-Kur'luların sigorta prim gün sayısının SSK'lıların prim gün sayısıyla eşitlenmesi konusunda orta vadeli planlarının olduğunu ve bu konunun düzenleme içine alınacağını belirtti. İstihdamı artırmanın ve kayıt dışılığı azaltmanın önemli hedefleri olduğunu vurgulayan Bakan, ayrıca Emekliler Yılı kapsamında emeklilere desteklerin olacağını ve çalışmaların devam ettiğini aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER