3 ilde fuhuş Operasyonu

3 ilde fuhuş Operasyonu

3 ilde fuhuş Operasyonu
banner158
banner174

Kocaeli, Aydın ve Antalya'da siteleri açarak, fuhuş yapılmasına aracılık eden kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. siteleri aracılığıyla 2 yılda 690 bin TL para kazandıkları belirlenen 5 kişiden 2'si tutuklandı.

 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi sitelerine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Kocaeli, Aydın ve Antalya'ya yönelik siteleri açılarak fuhuşa aracılık edildiğini tespit etti. Polis, Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi, Aydın ve İstanbul'da 8 ayrı adreste eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis, V.G, Ö.G, İ.F, İ.S. ve G.U.'yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale, bilgisayarlara ve sitelerindeki kadınların isimlerinin bulunduğu listelere el konuldu.

 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyon kapsamında Kocaeli'de siteleri aracılığıyla buldukları müşteriler ile fuhuş yaptığı tespit edilen 16 kadının ve siteleri aracılığıyla para karşılığında ilişkiye girdiği tespit edilen 25 kişinin ifadesine başvuruldu. Gözaltına alınan şüphelilerin banka hesap hareketleri incelenirken, 2 yılda siteleri aracılığıyla yaklaşık 690 bin TL para elde ettikleri tespit edildi. Adliyeye sevk edilen 5 kişiden V.G. ve Ö.G. tutuklanırken, İ.F, İ.S. ve G.U. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER