AK Parti'den CHP’ye İade-i Ziyaret

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetimi, CHP Kartepe’ye iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti'den CHP’ye İade-i Ziyaret
banner158
banner174

 AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman beraberinde ilçe yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve ilçe yöneticileri Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Karakadılar’ın yaptığı ziyaretin ardından AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’da CHP Kartepe’ye beraberinde ilçe yöneticileriyle beraber ziyarette bulundu. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu öne çıktı.

Kartepe’de akrabalık bağlarının güçlü olduğunu ifade eden AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, siyaseti milletimiz için yapıyoruz. Kavgacı ve ötekileştirici bir anlayışı hiçbir zaman benimsemedik. Kartepe’nin menfaatleri için ortak akılla hareket etmenin faydalı olacağına inanıyoruz. Bu tür ziyaretlerin anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Dostluk, kardeşlik ve birlikteliğimizin bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum dedi.

CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Üzülmez’in yaptığı hizmetlerden bizlerde faydalanıyoruz. Gördüğümüz eksikleri dile getirerek, iyi yapılan işlerin de destekçisi olarak muhalefet görevimizi sürdürüyoruz. Söylediğimiz eksiklikler giderildiğinde mutlu oluyoruz. Bu durumda bizleri mutlu ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER