Akyazı'da Çalışanların ve Paydaşların Buluşması !

SEDAŞ Akyazı’da SEDAŞ’ın paydaşlarının da davet edildiği “Birlik ve Beraberlik Organizasyonu” başarılı ve samimi bir ortamda, gerçekleşti.

Akyazı'da Çalışanların ve Paydaşların Buluşması !
banner158
banner174
SEDAŞ Akyazı’da SEDAŞ’ın paydaşlarının da davet edildiği “Birlik ve Beraberlik Organizasyonu” başarılı ve samimi bir ortamda, gerçekleşti. SEDAŞ Yöneticilerinin ve paydaşlarının katılımıyla, birlik, beraberlik ve dayanışma adına, manevi zenginlik katılan, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve çalışanları öğle yemeğinde buluşturan organizasyona, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk başta olmak üzere dağıtım Direktörlüğüne bağlı yöneticiler ve SEDAŞ’ın diğer departmanlarından çalışanlar ile birim sorumluları da katıldılar. SEDAŞ yöneticileri ve çalışanlar organizasyonda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiler.
PAYDAŞ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk ve SEDAŞ yöneticileri, TES-İŞ Şube Başkanı İrfan Kabaloğu ve TES-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanlar organizasyon sırasında, bir araya geldiler. Çalışanların hoş sohbeti ve mutluluğu ile başarılı bir şekilde gerçekleşen
organizasyona, katılan herkes ayrı ayrı teşekkür ettiler. “Birlik ve Beraberlik Organizasyonununa” Akyazı ve Karapürçek Muhtarları yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanı Hasan Akcan da katılarak çalışanları bu güzel organizasyona imza attıkları için
tebrik ettiler. Başkan Akcan, “SEDAŞ Çalışanlarına yaptıkları tehlikeli ve meşakkatli işlerde kazasız belasız çalışmalar diliyoruz. Enerjinin sürekliliği için verdikleri çabalara ve emeklere, birlik ve beraberlik mesajı için yaptıkları bu güzel ve samimi organizasyona teşekkür ediyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER