Bugün ders zili çalıyor!

İki haftalık bir sömestr tatilinin ardından bugün okul zili iki 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ikinci yarı yılı için çalıyor.

 Bugün ders zili çalıyor!
banner158
banner174

Bölgemizde 8 bin 676, ilkokulda 24 bin 672, ortaokulda 24 bin 911, ortaöğretimde 21 bin 389 olmak üzere  toplam 79 bin 648 öğrenci ile 4 bin 726 öğretmen bugün ders başı yapacak.

VALİ BAŞKANLIĞINDA “GÜVENLİ OKUL TOPLANTISI

Okulların ders başı öncesi “Güvenli Okul” projesi kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Değerlendirme Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. İzmit, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya;Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi      Rasim Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, 150 okul müdürü, 150 muhtar ve 150 okul aile birliği başkanı katıldı.

 SERVİS ŞOFÖRLERİ VE KANTİN GÖREVLİLERİ İÇİN YENİ UYGULAMA

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in sunumunun ardından  konuşma yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Güvenli Okul” Projesinin önemine değinerek, bu konuda Valilik olarak yeni kararlar ve tedbirler aldıklarını açıkladı.

OKUL ÖNLERİ GÜVENLİ OLACAK

Vali Aksoy:” Okul önleri güvenlikli olacak. Bu konuda kararlıyız. Ayrıca bağımlılıkla mücadele konusunda Eylem Planımızı oluşturduk. Bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalar yürüteceğiz. Servis şoförleri ve kantin görevlilerimizin de güvenlik soruşturmalarını yapıyoruz. Sabıkası bulunan kişilerin bu noktada olmamaları konusunda gereğini yapıyoruz.” Dedi. Vali Aksoy, okul önlerinin güvenlikli olması için de gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek bugün ders başı yapacak olan öğrenci ve eğitimcilere başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER