Engelli öğrencilere dost elini uzattı

Darıcalı Feray Başağa, Darıca'da eğitim veren Zeki Gezer Ortaokulu'nda bulunan Eğitilebilir ve Öğretilebilir Engelli Öğrenciler, sınfını yeniden düzenleyerek, eksikleri giderdi.

Engelli öğrencilere dost elini uzattı
banner158
banner174
 Darıcalı hayırsever vefat eden annesinin ismini verdiği yeni düzenlenen sınıfta, tüm eksikleri gidererek, engelli öğrencilerin daha modern şartlarda eğitim görmesine olanak tanıdı. Zeki Gezer Ortaokulu'nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun'da katıldı.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Darıca'lı hayırsever Feray Başağa, örnek bir adım atarak, Darıca'da engelli öğrenciler içinde eğitim veren Zeki Gezer Ortaokulu'na, engelli öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitim alabilmesi için katkı sundu. Yeniden düzenlenen engelli sınıfına vefat eden annesinin ismini veren Feray hanıma gösterdiği duyarlılık için İlçe protokolünden tebrik yağdı. Düzenlenen törene katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, duyarlılığından dolayı Feray Başağa'yı kutlarken, kendisine plaket verdi. Ve bu duyarlılığın diğer hayırsever insanlara örnek olmasını istedi. Zeki Gezer Ortaokulu'nda ki törene Kaymakam ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul yöneticileri ve aileler katıldı. Özellikle engelli çocukların aileleri yapılan katkıdan dolayı büyük mutluluk yaşadı. Darıcalı hayırseverin Zeki Gezer Ortaokulu, engelli sınıfını yeniden düzenlemesine Darıca Erzurumlular Derneği aracılık etti ve düzenlenen törende Dernek temsilcileri de yerini aldı

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER