“Eski hizipçilik anlayışına izin yok!”

Adalet Partisi Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Rüstem Keskin, eski siyasetin bir alışkanlığı ve ürünü alan hizipçilik anlayışının artık bir kenara bırakılıp memlekete bu şekilde siyasi hizmete dilmesi gerektiğini söyledi

“Eski hizipçilik anlayışına izin yok!”
banner158
banner174
Yılların tecrübeli siyasetçisi olan, bölgemizde daha önce Doğru Yol Partisi’nin çeşitli kademelerinde aktif şekilde yer alan, Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanlığı yapan en son geçen yıl yeniden  kurulan Adalet  Partisi Kurucular Kurulu içinde yer alan, AP Genel  Merkezi Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Rüstem Keskin, NEFES’e yaptığı özel açıklamada, “ Siyasetimizin içinde yıllardır var olan hizipçilik anlayışının sadece yapıldığı siyasi partiye değil, tüm Türkiye için  yararsız ve hatta zararlı bir unsur olduğuna işaret ederek,  yeni kurulan partilerde de bu anlayışı sürdürmek isteyenlere artık imkan ve ortam verilmemesi gerektiğini söyledi.
TÜRKİYE HİZİPÇİLİKTEN ÇOK ÇEKTİ
 Keskin, “Partiler içinde hizipçilik anlayışı artık gerilerde kaldı gerilerde de kalmalı ve bırakılmalıdır. Çünkü  hem siyasi partiler,  hem Türkiye geçmişte ne çektiyse hep bu hizipçilik hastalığı ve alışkanlığından çekmiştir. Artık yeni siyasi konjonktürde yeni siyasi oluşumlarda böyle hizipçilik anlayışına ve bu anlayışa sahip olanlara yer ve olanak verilmemelidir.
35 yıl sonra yeniden kurulan Adalet Partisi olarak bizim partimizde de hizipçiliği yeri yoktur ve buna müsaade etmeyiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER