GTO Yeni Yıl bütçesini belirledi

GTO 2015 yılını bitirdi ve yeni yıl için bütçesini belirledi. GTO’nun 2016 yılı gelir gider bütçesi 9 milyon 237 bin TL olarak açıklandı.

GTO Yeni Yıl bütçesini belirledi
banner158
banner174
 Gebze Ticaret Odası(GTO) 2015 yılının son  meclis toplantısını önceki gün gerçekleştirildi. Yoğun gündemle toplanan mecliste yıl sonu  vakıf ve odanın çalışma planları görüşülürken, gelecek yılın gelir gider esaslı bütçeleri belirlendi.  GTO Vakfı 2016 yılı gelir gider bütçesi  633 bin TL olarak kabul edilirken Gebze Ticaret Odası 2016 yılı gelir gider  bütçesi    9 milyon 237 bin TL olarak belirlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GTO Meclis Toplantısında  oda faaliyetlerinin  sunumunun ardından GTO Vakıfın yeni yıldaki çalışmalarının eğitim ve sosyokültürel alanda bölgeye katkı sağlamak adına yürütüleceği   GTO Yönetim Kurulu  Başkanı Nail Çiler tarafından ifade edilerek, Vakfın 2016 yılı gelir gider bütçesi  633 bin TL olarak oybirliği ile kabul edildi.

3-035.jpg
12 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM
Toplantıda ticaret odasının 2015 yılı faaliyetlerine değinen Çiler,  14 bin 198 üyeye ulaşıldığını, oda üyelerinden alınan güçle bölgenin ticaretinden, eğitimine, sosyal hizmetlerine kadar kendileri tarafından yapılan tüm çalışmaların bölgede örnek niteliğinde olduğunu belirtti. Çiler, odanın düzenlediği eğitim faaliyetlerinde  binlerce kişiye ulaşıldığı, üç ayrı noktada kurulan 112 acil servis istasyonu ile bölgenin bu alanda açığının kapatıldığını, 400 öğrenciye burs verildiği, 12 bin öğrenciye uyuşturucu madde ile mücadele semineri verildiğini, gerek yurt içinde gerek yurt dışında organizasyonlarda odanın temsil edildiğini söyledi.  

4-020.jpg
GTO YENİ YILA GİRDİ
Meclis toplantısının ardından  Darıca Elite Otel' de  Geleneksel Meclis Yemeği’n de bir araya gelen GTO üyeleri yeni yılı uğurladı. Meslek komitesi üyeleri ve eşlerinin, kadın girişimcilerinde katıldığı yemekte konuşan GTO Yönetim Kurulu  Başkanı Nail Çiler, “2015 yılını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. 2016 yılının hem Türkiye’ye, komşularımıza hem de tüm dünyaya barış getirmesini etmenli ediyoruz. “ ifadelerini kullanarak yeni yıl için birlik ve beraberlik dileklerinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER