İzmit’teki büyük yangına Vali incelemesi!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, dün İzmit Sanayi Mahallesi Özbaki Sokakta bulunan ambalaj üretim fabrikasında meydana gelen ve diğer işletmelere sıçrayan büyük sanayi yangını nedeniyle olay yerine giderek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

 İzmit’teki büyük yangına Vali incelemesi!
banner158
banner174

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, dün  İzmit Sanayi Mahallesi Özbaki Sokakta bulunan  ambalaj üretim fabrikasında meydana  gelen ve diğer işletmelere sıçrayan büyük sanayi yangını nedeniyle  olay yerine giderek,  incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerde; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul da eşlik etti.

Kocaeli  Hüseyin Aksoy,  incelemeler sonucu yaptığı konuşmalarında; “Bu sabah 06:00 civarında henüz kesin olmamakla birlikte elektrik kontağından çıkmış olabileceği değerlendirilen bir yangın meydana geldi. 3 işletmemiz bundan zarar gördü. Şuan itibariyle itfaiye yetkililerinden aldığımız bilgiye göre yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Herhangi bir can kaybının olmaması olayın sevindirici tarafıdır. Olayla ilgili inceleme yapılacaktır. İlk tespitlere göre elektrikten kaynaklanmış olabileceği değerlendiriliyor. İtfaiye Daire Başkanlığımızın yapacağı çalışma sonucunda olay netlik kazanacaktır.” Dedi ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 


Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER