Karadeniz Derneklerinden Üzülmez'e Ziyaret

Üzülmez, Trabzon ve Artvin derneklerini ağırladı.

Karadeniz Derneklerinden Üzülmez'e Ziyaret
banner158
banner174
 Üzülmez’e Karadeniz Derneklerinden Ziyaretler

Baba tarafından Artvin anne tarafından Trabzonlu olarak Karadeniz kökenli olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yönetimlerini oluşturan Kocaeli Trabzonlular ve Kartepe Artvinliler Derneklerini makamında ağırladı.

Kültür mozaği içerisinde Karadenizlilerin yoğun yaşadığı ilçelerden biri olan Kartepe’de Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehri derneklerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Mevlüt Ağra’nın başkanlığında yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan Kartepe Artvinliler Derneği ilk ziyaretini Belediye Başkanı Üzülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kartepe genelinde yüzde 45 oranında il genelinde de yoğun bir nüfusa sahip olduklarını belirten Kartepe Artvinliler Derneği Başkanı Mevlüt Ağra, yenilenen yönetim kurulu ile iyi bir dernek çalışması faaliyetinde bulunmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Öncelikle Artvinlilere yakışan güzel bir dernek binası kazandırmak adına çalışma yaptıklarını ifade eden Ağra, Mart ayında düzenleyecekleri, Artvinlilerin unutamayacağı bir kurtuluş gecesi için kolları sıvadıklarını kaydetti.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimi ziyaret anısına Başkan Üzülmez’e “Trabzon Hatırası” yazılı peştemal hediye etti. Geçmiş yıllardan tanıştığı Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret eden Durmuşoğlu, yeni yönetimini tanıştırdı. Derneğin etkinlikleri ile projelerini başkan ile paylaşan ve destek isteyen Durmuşoğlu, kendilerini kabul eden Başkan Üzülmez’e “Karadenizlilerin yoğun yaşadığı bir ilçe olan Kartepe’de biz sizinle gurur duyuyoruz. Sizin de bizimle guru duymanızı ve yanımızda olduğunuzu bilmek istiyoruz” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, nazik ziyaretlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Yeni seçilen dernek yöneticilerini tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Ben de Karadenizliyim; baba tarafı Artvin anne tarafı Trabzonludur. Karadeniz başta olmak üzere tüm hemşehri dernekleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliğini ve bütünlüğünü tek bayrak tek millet bütünlüğü altında inanmış ama kendi öz kültürünü ve geleneklerini yaşatma adına çok aktif olan vatanını milletini milli ve manevi değerlerini seven dernekler bizim yol arkadaşlarımızdır, can yoldaşlarımızdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER