Kocaeli Emniyeti Başiskele’ye taşınıyor

Kocaeli Emniyeti Başiskele’ye taşınıyor

 Kocaeli Emniyeti Başiskele’ye taşınıyor
banner158
banner174
Derince’de bulunan il emniyet müdürlüğü kampüsü Başiskele’ye taşınıyor. Geçtiğimiz ay ihale kararı onaylanan kampüs için bina yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.
Derince'de bulunan İl Emniyet Müdürlüğü bir süre önce taşınma kararı aldı. Yaklaşık 5 yıl önce gündeme gelen taşınma konusunda ilk adımı atan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz olmuş ve emniyeti Başiskele’ye taşınmaya davet etmişti.
 
GENİŞ VE MODERN BİNALAR

35 dönümlük arazide gerçekleştirilecek inşaat için ihaleye çıkma kararı alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası yapım ihalesi Valilik binasında bulunan yatırım, izleme ve  koordinasyon başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ay gerekli onayı alan ihalenin duyurusu resmi ihale sitesinde de yapıldı. Emniyetin yeni hizmet kampüsünde bütün birimler için geniş ve modern binalar yer alacak.
 
40 DÖNÜMLÜK ALAN TESİS EDİLDİ

Derince Kaşkaldere İbni Sina Mahallesi İstiklal Caddesi No.304 adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası için Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Baltacı Sokak ve Sultan Beyazıt Sokakları arası, D-130 Karayolu yanı 137 ada, 6-7 parseldeki 40 dönümlük alan tesis edildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER