Nevzat Doğan Tavşantepe'yi Ziyaret Etti !

Haftanın iki gününü mahallerde incelemeler yaparak geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bu haftaki ilk durağı Tavşatepe oldu.

Nevzat Doğan Tavşantepe'yi Ziyaret Etti !
banner158
banner174

DOĞAN TAVŞANTEPE’Yİ İNCELEDİ

 

Haftanın iki gününü mahallerde incelemeler yaparak geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın bu haftaki ilk durağı Tavşatepe oldu.

 

Sabahın erken saatlerinde aralarında Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk,   Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı İbrahim Efe,   AK Parti Mahalle Başkanı Mustafa Akdeniz, belediyenin daire müdürlerinin ve teknik ekibinin de yer olduğu grupla birlikte mahalleye giden Başkan Doğan,  adım atmadık sokak ve mahalle bırakmadı.  Esnafları tek tek ziyaret eden Doğan, çaylarını içerek hayırlı ve bol kazançlar diledi. 



 

VATANDAŞLARI DİNLEYİP,  KAPILARINI ÇALDI

 

Sokakta ki vatandaşları dinleyen Belediye Başkanı Doğan, evlerin kapılarını çalarak istek ve şikâyetlerini de sordu.  Belediye tarafından mahallede tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları da inceleyen Doğan “ mahallemizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal imkânlarının gelişmesi için elimizden gelini yapıyoruz. Mahallemizde parke, merdiven korkuluk yapımına devam ediyoruz. Mahallemize İzmit’in en büyük mahalle konağını açtık. Emekli evimiz ve okullarımıza yaptığımız salonlar ve iyileştirmeler mahallemizin hizmetinde. Tavşantepe Mahallesi’nin fiziki yapısından ötürü belediyeye ait park yapılacak alan olmamasına rağmen tüm şartları zorlayarak çok sayıda parkımızı mahallemize kazandırdık.



 

YAN YOLLAR DA İYİLEŞTİRME

 

Bir taraftan bölgenin değerine değer katacak şehir hastanesi inşaatı devem ederken biz de diğer taraftan hastanenin yan yollarında iyileştirme çalışmalarına başladık. Yine ISU’nun bölgede yürüttüğü alt yapı çalışmalarını yakından takip ediyor ve biten kısımların yol yapımlarına başlıyoruz. Her şey vatandaşlarımız ve güzel İzmit’imiz için” dedi





Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER