OHAL toplantısı yaptılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ilçe başkanları ile toplantı yaptı. Karaosmanoğlu'nun toplantı da OHAL süreciyle ilgili izlenecek yol üzerine bilgiler verdiği öğrenildi

OHAL toplantısı yaptılar
banner158
banner174
 BAŞKANLAR KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün AK Parti İl başkanlığında belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım katıldı. 

YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ
Yaklaşık 2 saat süren toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti. Toplantının gündemi darbe girişimi sonrasında 21 Temmuz Perşembe günü ülke geleninde ilan edilen olağanüstüsü hal durumu (OHAL) olduğu öğrenildi. Toplantını  akabinde basına konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Başkanlar Cuma namazı için parti binasından ayrıldı. Öte yandan başkanlar toplantı yaparken AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’de partiye gelerek dolaştı. Aygün, toplantıya girmedi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER