Sedaş insana yatırım yapacak

SEDAŞ şirket içi yeni yapılanmasıyla, istihdamı da artırdı, özellikle İşletme Bakım Grup Müdürlüğüne bağlı saha operasyonlarına ait süreçlere müdahale eden ekiplerini güçlendirdi.

Sedaş insana yatırım yapacak
banner158
banner174
 2015 yılı sonunda  SEDAŞ çalışan sayısı 1680 kişiye ulaştı. SEDAŞ Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illerinde sorumlu, uzman ve görevli kadrolarında yaptığı personel alımlarıyla, kadrosunda yer alan mavi yakalıların oranını % 80’e beyaz yakalıların oranını da % 20’ye çıkardı. Engelliler için yaratılan istihdamla birlikte engelli kadrosunda çalışan sayısı da 47’ye ulaştı.  

SEDAŞ’A İŞ BAŞVURUSU

SEDAŞ için işbaşvurusu yapmak isteyen adaylar, kariyer sitelerindeki açık pozisyonları takip edebileceği gibi SEDAŞ’ın web sayfasındaki İnsan Kaynakları sekmesindeki iş başvuru formunu kullanabiliyorlar ve  www.kariyer.net sitesindeki boş kadroları görebiliyorlar. SEDAŞ yetkilileri çalışanlarını; iş planları doğrultusunda şirket değerlerini ve işin gerektirdiği yetkinlikleri karşılayacak, yüksek motivasyon ve performansları ile katkı sağlayacak ve SEDAŞ’ı geleceğe taşıyacak potansiyele sahip adaylar arasından seçmeye özen gösteriyor. Sedaş, bu arada eğitimini sürdüren gençlere staj imkanı da sağlıyor. Öğrenmeye istekli ve çalışkan öğrencilerin zorunlu meslek lisesi staj başvurularını Mart/Nisan tarihinde yapabileceklerini ve staj döneminin Haziran/Eylül ayları arasında gerçekleştiği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER