Türkkan, Helikopterle manda çiftliğine gitti!

Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Kocaeli Eski Milletvekili ve İYİ Parti MYK Kurucu Üyesi Lütfü Türkkan geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, aktif olarak siyaset yapmayacağını, kendini kendi işlerine adadığını söylemişti.

Türkkan, Helikopterle manda çiftliğine gitti!
banner158
banner174

 Milliyetçi Hareket Partisi  24. Dönem Kocaeli Eski Milletvekili ve İYİ Parti  MYK Kurucu Üyesi Lütfü Türkkan geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, aktif olarak siyaset yapmayacağını, kendini kendi işlerine adadığını söylemişti.

 Aslen Makedonya doğumlu ve bir Balkan Türk’ü olan Türkkan, İYİ Parti’ye açık destek veriyor ancak kendi işlerine ve ailesine daha çok zaman ayırdığını her vesile ile belirtiyor.

HELİKOPTERE ATLADI KANDIRA’YA MANDA ÇİFTLİĞİNE GİTTİ

Türkkan son olarak yanına Kızı Türküm’ü de alarak Kandıra’da, Müteşebbis işadamı Niyazi Yelkencioğlu’nun bir manda çiftliğine gitti, orayı inceledi.

Türkkan, bu incelemeyi kendi sosyal paylaşım sayfasında şöyle anlattı:

“Dün Kandıra’ya gittik Türküm kızım ile.

Önce Türkiye’de sayısı bir elin parmaklarını bile geçmeyen manda çiftliklerinden birini ziyaret ettik. Müteşebbis Niyazi Yelkencioğlu Buffa markası ile muhteşem İtalyan peynir çeşitleri ile birlikte manda yoğurdu ve manda kaymağı üretiyor. Kendisini ve ailesini kutluyorum. Oradan da İstanbul’a en yakın muhteşem bir tatil beldesi olan Kerpe’ye geçtik. Karadeniz mezgiti hiç yediniz mi bilmem ama yolunuz bir gün düşerse eğer Kerpe’ye, eski sinema sanatçısı Sertan Acar’ın işletmecisi olduğu KerpeDiem’e mutlaka uğrayın derim.”  



YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER