Ücretsiz Ulaşım Krizi Çözüldü

Ücretsiz ulaşım krizinin ardından Bakanlık tarafından Minibüsçüler'e gönderilen 15 milyon liranın bugün ya da pazartesi günü İl Müdürlüğü'nce verileceği öğrenildi.

Ücretsiz Ulaşım Krizi Çözüldü
banner158
banner174
 Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyeleri 6 Nisan tarihinde  yaptıkları basın açıklaması ile ücretsiz olarak taşınan 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak taşınmayacağı duyurmuştu. Olayın akabinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile bir araya gelerek kriz hakkında toplantı gerçekleştirmiş ve toplantı sonrasında uzlaşı sağlanmıştı. Ceyhan konuyu ilgili makamlara ilettiklerini ve 15 güne kalmadan ödeme yapılması beklendiğini ifade etmişti. Otobüsçüler ise ödeme yapılamadığı takdirde 1 Mayıs itibarıyla kontak kapatacaklarını söylemişti.

15 MİLYON TL ÖDENECEK

Dün bakanlıktan yapılan açıklamada Ücretsiz seyahat gelir desteği bakanlıklar tarafından toplu ödemeleri il müdürlüklerine belediyelere aktarılmak üzere gönderildi. Açıklamayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu sosyal paylaşım hesabından duyurdu. Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası'na Bakanlık tarafından gönderilen 15 milyon liranın bugün  ya da pazartesi günü İl Müdürlüğü'nce ödeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER