ZABITA TEŞKİLATI 191 YAŞINDA

ZABITA TEŞKİLATI 191 YAŞINDA

 ZABITA TEŞKİLATI 191 YAŞINDA
banner158
banner174

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191’nci yıl dönümü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. Yıldönümü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı tarafından karşılanan Başkan Üzülmez, Zabıta Müdürlüğü personelini kuruluş yıl dönümlerini kutladı. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191’nci yıl dönümü münasebetiyle Başkan Üzülmez “Tarihi derinlikleri olan bir milletiz. 19’ncu yüzyılda yeni bir yönetim sistemine geçildi. Türkiye Devleti’nin tarihi derindir. Anadolu’ya gelişimizden bu yana dünyaya barışı, adaleti, kuralları ortaya koyan bir milletiz” dedi.

DEVLETİ TEMSİL EDİYORSUNUZ

“191 yıl önce Zabıta Teşkilatı’nı kuran bir milletiz” diyen Başkan Üzülmez “Polis, Kızılay Teşkilatı gibi köklü kuruluşları olan, kurumsallaşmasını tamamlamış, devlet olmanın gereğini yerine getirmiş bir ecdadın torunlarıyız. Giydiğiniz üniforma önemli ve değerli bir üniformadır. Her üniformamız kadar kutsaldır. Bu milletine hizmet ettiğiniz üniformadır. Bu bilinci hiç unutmayın. Sizler başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devleti temsil ediyorsunuz. Belediyelerin vatandaşlarla olan bağlantısını Zabıta Teşkilatı sağlamaktadır” açıklamasında bulundu.

HEDİYE VERİLDİ

“Sizlerin vatandaşlarla kuracağı diyalog çok önemlidir” diyen Başkan Üzülmez “Bu diyalog sayesinde vatandaşın devletini sevmesini sağlarsınız. Yaptığınız işin küçüklüğüne veya büyüklüğüne bakmayın. Bu işin getirdiği sorumluluğu düşünün. Belediyelerin vatandaş üzerinde ki algısını birinci derecede sizler sağlamaktasınız. Belediyelerin bir çok hizmetleri vardır. Elbette ki o hizmetlerde çok önemlidir. Resmi üniforma ile hizmet üreten tek yer Zabıta Teşkilatı’dır. Sizlere karşılıklı özveri ve anlayış çerçevesinde hayırlı görevler diliyorum” ifadelerini kullandı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in konuşması sonrasında Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı tarafından çiçek hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER