Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentimizi ortak akılla yönetiyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Akademik Odalar Birliği Dönem Başkanı Başkan Fikret Gökmen ve Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ile yönetimlerini makamında kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentimizi ortak akılla yönetiyoruz’’
banner158
banner174

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akademik Odalar Birliği Dönem Başkanı Başkan Fikret Gökmen ve Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ile yönetimlerini makamında kabul etti. Kentin gelişimi ve yatırımların gerçekleşmesinde Kocaeli’de yer alan Sivil Toplum Kuruluşları ile fikir alışverişlerini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Her platformla istişarelerimizi yapıyor, yatırımlarımızı buna göre harekete geçiriyoruz. Kentimizi ortak akılla yönetiyoruz” vurgusunu yaptı.

 

“BU ŞEHRİN FİKİR ÜRETEN HER İNSANINA SAYGI GÖSTERDİK”

Kocaeli’nin 2004 yılından itibaren rol model olan bir başarı hikâyesine sahip bir değişimi yakaladığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hedefimiz şehirleşme noktasında muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak olmuştur. Bunu başarmak için kendimize her daim hedefler koyduk. Kentimizde yaşayan her insanımızın düşüncelerini, fikirlerini ve önerilerini dikkate aldık, almaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yakaladığımız bu başarıda bu şehrin fikir üreten her insanına saygı gösterdik. Kurumların ve kişilerin ufuk açıcı fikirlerinden de yararlandık” ifadelerini sarf etti.

 

“KOCAELİ’Yİ ORTAK AKILLA YÖNETİYOR VE ÇALIŞIYORUZ”

Akademik Odalar Birliği Dönem Başkanı Başkan Fikret Gökmen ve heyeti görüşmede Kocaeli genelinde yapılacak projelerde STK’ların önerilerine değer verilmesi ve dinlenilmesinin önemine de vurgu yaptı.  Akademik Odalar Birliği olarak Büyükşehir Belediyesi ile kenti ilgilendiren projeler hakkında görüşlerini ifade etmek için daha fazla yakından çalışmak istediklerini de dile getirildi. Kurumlar ve STK’lar arasındaki işbirliğinin önemine de vurgu yapılırken, ortak projelerde güç ve düşünce birliğinin yapılmasına da değinildi. Yerel yönetim anlayışlarının vizyon ve daha yaşanabilir bir kent inşa etmek olduğunu birlikteliklerde ifade eden Karaosmanoğlu, “Kocaeli’yi ortak akılla yönetiyor ve çalışıyoruz. Bu bizim en önemli yönetim anlaşımızdır. Biz biliyoruz ki büyük medeniyetler, insana hizmet etmekle olur” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER