Emniyet ekiplerinin kayıp olduğunu tespit ettikleri kişi cinayete kurban gitmiş!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalarda 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Güneş Yıldıztan’ın 2017 yılından beri hiç bir kaydının olmadığını ve kayıp olduğunu belirledi. 

Emniyet ekiplerinin kayıp olduğunu tespit ettikleri kişi cinayete kurban gitmiş!
banner158
banner174

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalarda 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Güneş Yıldıztan’ın 2017 yılından beri hiç bir kaydının olmadığını ve kayıp olduğunu belirledi. 4 çocuk annesi Güneş Yıldıztan’ın 2017 yılından beri hiç bir kaydının olmadığını hakkında kayıp başvurusu olmamasına rağmen resmi hiç bir işlem yapmadığı tespit edildi. Polis ekipleri öldürülmüş olma ihtimalini değerlendirdikleri Güneş Yıldıztan hakkında olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.Cinayet Büro Amirliği ekipleri 4 aylık çalışmanın sonunda töre cinayetine kurban gittiğini değerlendirdikleri Güneş Yıldıztan’ın infaz kararının alındığı aile meclisinde bulunan, cinayete iştirak eden ve bilgisi olduğu halde saklayan 26 kişiyi Kocaeli, İstanbul ve Van’da düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.
Gözaltına alınan 26 kişiden 14’ü ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cinayet büro ekipleri toplanan deliler ve alınan ifadeler ile Güneş Yıldıztan’ın Sevindikli mevkiinde kocası N.Y. ve kocasının kardeşleri tarafından öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü diğer akrabalarının cinayete azmettirdiğini belirledi. Güneş Yıldıztan’ın kocası Nihat Yıldıztan ve akrabaları S.Y., M.Y., B.Y., F.Y.,O.Y., A.Y., S.Y., Z.Y., B.Y., M.Y., M.Y. isimli 12 kişi cinayet, cinayete iştirak, azmettirme suçlarından emniyetteki işlemleri sonrası Körfez Adliyesi’ne sevk edildi.Adliyeye sevk edilen Güneş Yıldıztan’ın kocası Nihat Yıldıztan ve akrabaları S.Y., M.Y., B.Y., F.Y.,O.Y., A.Y., S.Y., Z.Y., B.Y., M.Y., M.Y. isimli 12 kişi cinayet, azmettirme, suçu ve suçluyu gizleme ve cinayete iştirak suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER