Evinde sera kurup uyuşturucu yetiştiren şahıs yakalandı!

Kocaeli'de gerçekleştirilen operasyonda 200 gram skunk , 4 kök skunk bitkisi , 3 gram esrar ve kenevir Tohumu ele geçirildi.

Evinde sera kurup uyuşturucu yetiştiren şahıs yakalandı!
banner158
banner174

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Derince'de bir şahsa ait ikamette gerçekleştirdiği operasyonda şu malzemeleri ele geçirdi: 200 gram skunk maddesi, 4 kök boyları 50-60 cm aralığında skunk bitkisi, 3 gram içerisinde esrar maddesi bulunan içime hazır sigara, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet esrar öğütme aparatı, 25 gram kenevir tohumu, 1 adet nem cihazı, 1 adet PH ölçüm cihazı, 3 kilogram sıvı toprak gübresi, 2 adet LED lamba, 4 adet havalandırma fanı, 1 adet ısı ölçer, 2 adet zaman ayarlı priz, 1 adet ısıtıcı, ve 1 adet havalandırma aspiratörü.

Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı. Jandarma, gerçekleştirdiği operasyon ile uyuşturucu madde ticareti ve yetiştiriciliği faaliyetlerine yönelik etkili bir mücadele yürüttü. Ele geçirilen malzemeler, soruşturmanın derinleştirilmesi için delil olarak değerlendirilecek ve gözaltına alınan şahıs hakkında yasal işlemler başlatılacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER