Yılanın soktuğu kişiyi kurtardılar

Bayramın 4.günü Kocaeli AKUT Ekibi, AFAD ve İtfaiye'den nefes kesen operasyon.

Yılanın soktuğu kişiyi kurtardılar
banner158
banner174
 Kocaeli İli Başiskele ilçesinde Müflisdere Kanyonuna doğa yürüyüşü için çıkan Metin K. Saat 13.00 sıralarında engerek yılanının sokması sonucu yaralanarak bulunduğu bölgede mahsur kaldı. Çevredekilerin İtfaiye ve Arama Kurtarma ekiplerine  haber vermesi üzerine şoka giren vatandaşı AKUT Kocaeli Ekibi, AFAD ve Kocaeli itfaiyesi yaptıkları ortak operasyon ile kurtardı.



Edinilen bilgiye göre, Metin K. (45) isimli bir vatandaş Başiskele Tepecik köyü mevkiinden Müflisdere kanyonuna geçtikten yaklaşık 1,5 km sonra yılan sokması sonucu yaralandı. Engerek yılanının zehirinin etkisi ve suyun soğukluğu ile birlikte şoka giren vatandaşın kurtarılması için Kocaeli Akut Ekibi, Afad , itfaiye ve o an orada bulunan bazı vatandaşların da yardımıyla yaralı sedye ile 1,5 saatlik bir taşımanın ardından Akut tarafından kurulan ip köprüsü ile başarılı bir şekilde kurtarıldı.



Çok zorlu bir parkurda, zor şartlarda yapılan operasyon sonucunda yaralı Metin K. hazır bekleyen ilk yardım ekiplerine teslim edilerek ve  ilk müdahalesi  burada yapılarak hastaneye kaldırıldı.







Anahtar 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER