Çobanlıktan şairliğe

Çobanlıktan şairliğe

Çobanlıktan şairliğe
banner158
banner174
İzmitli Şair Mahmut Özdemir, ‘Bir Gariplik Var’ adlı şiir kitabını İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a hediye ederek, “Yeri geldi çobanlık yaptım ama şiirden hiç vazgeçmedim” dedi
Aslen Ordulu olan ve 1974 yılında İzmit Alikahya mevkiine yerleşen İzmitli Şair Mahmut Özdemir, kedi imkânlarıyla çıkardığı, ‘Bir Gariplik Var’ adlı şiir kitabını İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a hediye etti. Gerçekleşen ziyarette kitabını tanıtan Özdemir, “Yokluk ve zorluk içinde bir yaşam sürdüm. Çobanlık bile yaptım. Ama şiirden vazgeçmedim. Yazmaya devam ettim. Duygusal biriyim. Bu yüzden çevremdekilerden fazlaca etkileniyordum. Sonra bu duygularımı şiire döktüm” ifadelerini kullandı.

BİN ADET BASILDI

Adnan Zanburkan da şair Özdemir’i başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederek, “Değerli şairimiz güzel bir çalışma yapmış. Umarız istediği ilgiyle karşılaşır. Kentimizin böyle sanatçılara sahip çıkması lazımdır. Biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Bin adet basılan ‘Bir Gariplik Var’ adlı şiir kitabında yüz üzerinde birbirinden güzel duygusal eserler dikkat çekiyor. Şiir kitabına 0 538 776 14 52 numaralı telefondan sahip olabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER