Dedemin Fişi Ekibi ile Tanışacaklar

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'den gazeteciler için etkinlik düzenliyor.

Dedemin Fişi Ekibi ile Tanışacaklar
banner158
banner174
 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kocaeli Şubesi, Symbol AVM Cınemarıne'de Kocaeli'nin gazetecilerini Dedemin Fişi ekibi ile buluşturuyor. Gazetecilere yönelik etkinlikte bölgemiz basın çalışanları Dedemin Fişi ekibi ile birlikte film izleyip, sohbet etme imkanı bulacak.

SAAT 16:30 DA BAŞLAYACAK

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz günlerde gösterime giren Dedemin Fişi filmini, film ekibi ile birlikte izleyecek. Saat 16:30 da başlayacak etkinlik, yenilecek yemekle devam edecek. 18:00 da gazeteciler film ekibi ile buluşacak. Hatıra resimlerin çekileceği etkinlikte, basın mensupları film ekibi ile sohbet imkanı da bulacak. 16 Ocak Basın Onur Günü'nde gazetecilere yönelik önemli etkinliklere imza atan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, bugün gerçekleştireceği etkinlikle de önemli bir etkinliğe daha adını yazdıracak.

ALİ SUNAL VE DİĞERLERİ

Tv de devam eden 'Güldür güldür' programının ekibinden oluşan Dedemin Fişi filminde Ali Sunal ve arkadaşları rol alıyor. Doğa Rutkay, Özge Borak gibi önemli isimlerinde rol aldığı Dedemin Fişi geçtiğimiz günlerde gösterime girdi. Komedi dalında büyük ilgi gören film, aile filmi olarak ta dikkat çekiyor.

SYMBOL EVM ETKİNLİĞİ

Gazetecileri bu önemli etkinlikte buluşturacak olan Symbol AVM, bugün yapılacak organizasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı;  "27 Ocak 20 16 Çarşamba günü “Dedemin Fişi” filminin oyuncu kadrosunun katılımı ile Kocaeli'li sinemaseverlere filmin oyuncuları ile tanışma ve birlikte filmi izleme olanağı sağlayacak olan "Oyuncularla Tanışma Etkinliği" öncesinde siz değerli basın mensubu dostlarımız için organize ettiğimiz "CINEMARINE Sinemaları Basın Tanışma Yemeği”mizde sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Symbol Alışveriş ve Yaşam merkezinde 11 Haziran 2015’te kapılarını açtığından bu yana İzmit halkının yoğun ilgisi ve beğenisini kazanan CINEMARINE, lüks ve modern salonları, üstün ses kalitesi, 13 salon 1623 koltuk kapasitesi, dünya ile aynı anda vizyona giren filmleri,  seste 3. boyut ATMOS ses sistemi ve dev ekranda 3D filmleriyle İzmit halkına hizmet vermektedir.27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 16.30 da kendimizi tanıtmak, Kocaeli'de gördüğümüz ilgiden duyduğumuz mutluluğunu paylaşmak ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla tanışmak için vereceğimiz  kokteylimize katılımınız bizi onurlandıracaktır"

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER