Darıca'daki Medya Evi'ne Tam Not

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan medya evini ziyaret etti.

Darıca'daki Medya Evi'ne Tam Not
banner158
banner174
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindekiler geçtiğimiz günlerde açılışını yapan Darıca Medya Evi’ni ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun ve il yöneticileri de hazır bulundu. 

GAZETECİLERE TAHSİS ETTİK

Programda ilk olarak bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, "Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın büyük destekleriyle burayı kurduk. Böylesi güzel tesisleri kurmasında emeği çok oldu. Darıca Medya Evi, Türkiye genelinde örnek bir proje. Burada gazeteciler olarak birlik içindeyiz. Buranın açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “Cefalı çalışmalara imza atan gazeteci dostlarımıza burayı tahsis ettik. Darıca Medya Evi’nde bir çok eğitim olacak. Bizler gazeteci arkadaşlarımıza daima sahip çıkıyoruz. Gazeteciler buradan güzel ve özgür haberlerini yapmaya devam edecek’’ dedi. 

DAHA ÖZGÜR HABERLER YAPILACAK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca’ya yapılan bu güzel tesisleri çok beğendiğini ifade etti. Böylesi bir güzel merkeze katkı sunan herkese çok teşekkür ettiklerini belirten Ceyhan, ‘’Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Darıca’ya yakışan bir proje olmuş. Daha güzel daha özgür haberler artık buradan da yapılabilecek. Kocaelili gazeteciler yapılan projelerle beraber daha da profesyonelleşti” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER