Şehitlerin ismi Darıca’da yaşayacak

Şehitlerin ismi Darıca’da yaşayacak

 Şehitlerin ismi Darıca’da yaşayacak
banner158
banner174

Darıcalı şehitler Murat Tevlim ve Salih Kaya’nın isimleri ilçede semt konağı ve semt sahalarına verilecek

İSİMLERİ YAŞAYACAK
Darıca Belediye Meclisi’nin mart ayı toplantısı, belediyenin meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Darıcalı şehit Murat Tevlim’in isminin Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan semt konağına ve semt sahasına, Şehit Salih Kaya’nın isminin ise Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak semt konağına ve semt sahasına verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
HAVUZLAR BELEDİYEYE DEVREDİLİYOR
Başkan Karabacak, Deniz Yıldızları Lisesi ve Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi’ndeki havuzların Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belediyeye devredileceği müjdesini de vererek, protokol için meclisten yetki aldı. Karara göre Darıca Belediyesi tarafından işletilecek Deniz Yıldızları Lisesi havuz erkekler için, Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi’ndeki havuz ise bayanlar için kullanıma açılacak.
SPORCULARA ÖDÜL
Belediye tarafından erkek ve bayanlar için iki ayrı havuz yapılacağı da açıklandı. Avrupa şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan'a 10 Cumhuriyet altını, ikinci olan Meryem Mazlum ile Ayça Döngel’e ise 5 Cumhuriyet altını, sporcuların antrenörlerine 3 Cumhuriyet altını verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Darıca da bulunan amatör spor kulüplerine 5'er bin TL nakdi yardım yapılması kabul edildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER