Türk Ocakları kongre yapacak

Türk Ocakları kongre yapacak

Türk Ocakları kongre yapacak
banner158
banner174
Şehrimizin en önemli sivil Toplum kuruluşlarından olan , 103 yıllık geçmişe sahip Türk Ocakları kocaeli şubesi kongre kararı aldı.

10 Ocak 2016 saat 13.00 'da Kocaeli Ticaret Odası meclis toplantı salonunda yapılacak , şiir sunumu , Gençlerin seslendireceği sevilen Türküler ve folklor gösterileriyle misafirlerimizi bir bayram kutlaması şeklinde ağırlayacağız diyen şube başkanı Yücel Alpay Demir , herkesin hizmet edeceği , her Türk Milliyetçisinin hizmet alabileceği , daha güçlü bir yapı için herkesin başımızın üzerinde yeri var , birlikte hizmete hayırlı işlere davet ediyoruz dedi.

 
KADRO BÜYÜYOR
 
İki yıl birlikte hizmet ettiğimiz , yola birlikte çıktığımız Doç. Tekin Yeken , Eğitimci Mahmut Ekmen , Kimyager Osman Özmen , İş Adamı Gökmen Türengül , Sporcu Emre Denizbilgini ve Tüpraş RafineriTeknikeri Yılmaz Danacı dan oluşan kadromuzu koruyarak , zahmetimize ortak olmaları için Prof. Gazi Uçgun , Dr. Ayhan Arpacı , Sigortacı Sezin Türkkal ve Mhp Başiskele Kadın kolları eski başkanı Hanife Akyaylayı davet ettik , davetimize ortak olmaları bizi güçlendirdi dedi.

 HEDEF 1000 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Türk Milliyetçili fikrini iktidara taşıyacak gençlere hizmet etmeye devam edeceğiz diyen Türk Ocaklılar , geçtiğimiz 2 yılda yaklaşık 300 üniversite öğrencisine hizmet ederek Ocağımızı Ülkümüzü ve bizleri tanımalarını sağladık , Allah nasip ederse ikinci 2 yılda bu sayıyı 1000 öğrenci olarak açıkladı.
 
BİZ KÖPRÜYÜZ
 
Büyüklerin tecrübe ve deneyimini orta yaşlıların enerjisi ve maddi olanakları ile gençlere aktaracağız diyen şube başkanı Yücel Alpay Demir , Türk Milliyetçisi gençlerin donanım kazanması birlikteliklerini pekiştirmeleri , yöntem farklılıklarını konuşarak tartışarak uzlaşarak , hayırlı işlerde yarışarak geleceğimize şekil verecek nesillerin yetişmesine köprü olmalarıdır dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER