SEDAŞ, muhasebecileri topladı

Meşakkatli, zor ve bir o kadar da tehlike sınıfı yüksek bir iş kolunda, elektrik dağıtım faaliyetlerinin muhasebe çalışmalarını yapan, SEDAŞ çalışanları Muhasebe Haftasında bir araya geldiler.

 SEDAŞ, muhasebecileri topladı
banner158
banner174

SEDAŞ’ta  muhasebeciler meslekleri ile ilgili 1-7 Mart tarihlerinin “Muhasebe Haftası” olması dolayısıyla yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile bir araya geldiler. Muhasebecilik Mesleği’nin 1989 yılında çıkarılan kanun ile Türkiye’de muhasebecilik mesleğinin  şartlarının ve çalışma konularının belirlendiği ifade edilirken, muhasebenin fonksiyonlarını yerine getirerek, muhasebenin amacına ve sonuca ulaşmasını sağlayan kişilerin muhasebe mesleğini iyi bir şekilde icra ettikleri, muhasebecilerin, işletmelerin can damarı olduğu ve pek çok kurumda olduğu gibi SEDAŞ’ta da önemli bir hizmeti yerine getirdikleri belirtildi.

 ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLEBİLİRLİK

 SEDAŞ Finans Direktörlüğü çalışanları, şeffaflığı ve hesap verilebilirliği, dürüstlüğü ve sorumluluğu  öne çıkararak, verginin kutsal olduğunu ortaya koyan ve bu anlayış ile bu önemli görevleri ifa eden ve ülkemize katma değer oluşturan tüm muhasebecilerin muhasebeciler haftasını  kutluyoruz dediler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER