Aldatılmak ve Yanılmak

İhtilal kalkışması bastırılmış ama hala içten içe acaba ne olacak endişeleri de devam ediyor. Çünkü Feto örgütü elde ettiği önemli kaleleri ,sinsice hala kullanmaktadır.

Aldatılmak ve Yanılmak
banner158
banner174
 Kimi  kimden ayıracaksınız! Cumhurbaşkanının  bu hususta  gösterdiği  dirayeti  maalesef  hükümetin ileri  gelenleri ,parti teşkilatı   göstermiyor.  Hepsinin  Feto ile  bir geçmişi mi  var ? O söyledi    ağladı, onlarında  bazıları   ağladı. Geçmiş anıları  silip atmak öyle  hemen de pek kolay değil  babından .
Hükümet  ,bir çok  önemli  meselede  yanıldı   ve kandırıldı .  Ülkeyi  uçurumun eşiğine getiren  bu  kandırılmalara  ve yanılmalara  inatla  devam edildi.  Bir haftada  Şam düşecek  dediler, orada  cuma namazı  kılınacaktı  ,5 yıla  yakın zaman geçti  Şam  yönetimi  güçlendikçe güçlendi. 
Rusya'nın Akdeniz’de  tek üssü  buradaydı  ve  Esad'a  tam destek  veriyordu ve hala veriyor. ABD  önceki  kararlılığını kırmış  ,mesele Türkiye olunca  dost gözüküp  ,arkadan da elinden gelen düşmanlığı   hatta  Rusya ile de   birlikte  yapıyor. Ve Türk hükümeti  bu hususta   yine yanılıyor!
İran ile  Rusya  ,Suriye meselesinde  karşı karşıya  ama ,yine mesele Türkiye olunca  ,Rus  uçaklarının  havada daha kolay ikmal yapmaları için  ,kısa yol kullanmaları  ihtiyaç  olunca   İran ,Rusyaya  hava koridorunu açıyor .
Rus uçakları , Şam yönetiminin  karşısında  olan  güçleri  İran üzerinden gelip rahatlıkla bombalıyor. Mesele Türkiye olunca  tüm şer güçler  birleşiyorlar.  14  yıldır hükumet  bir çok  önemli  mevzuyu  gözden kaçırdı.  Şu an  yapılan hatalar sayesinde  Türkiye  bu bölgede  yapayalnız  ve kuşatılmış vaziyettedir.
PKK ile  olan anlaşmalarda  da  tıpkı  diğer  meselelerde  olduğu gibi  aldatılmış  ,ihtilal  ayaklanması  olurken ve şu an  PKK  hiç  durmamış,her gün onlarca  eylem yaparak  insanlarımızı  öldürmeye devam etmiştir. Hükümetin  ortaya  sürdüğü akil adamlar  mevzuu  da  aynen fiyasko ile sonuçlandı.
Oslo ve  Dolma Bahçe  görüşme ve mutabakatları  da  aynen  fiyasko ile  bitti. PKK  hala  can almaya devam ediyor. Çözüm sürecinden artık bahseden de kalmadı.  PKK ‘nın meclis uzantısı  ,devlete  kafa tutmaya  devam ediyor. Alabilirseniz  alın bizi  bakalım deyip   Selahattin  Demirtaş  TC  devletine   meydan okuyor !
Düne kadar  Feto  ile  sıkı ilişkiler içinde olan  büyük  bir partimizin   Feto ilişkileri  göz  yaşartıcı  biçimde  iyiyken ,dirsek tamasları kopunca yer yerinden oynadı. Bu partimizin  %85-90 civarındaki  Fetocularca işgali  ,ileri  gelen bakan ,vekil  vb  insanlarca   bugün  açıkça gözükmekte  ve  tutuklamalar olurken ,bazıları da  korkudan  titremektedirler. 
Çünkü  suçlular,yıllardır  bu örgütün  devleti iç etmesine yardımcı oldular... Cumhurbaşkanının  ön görüsü  ile  devletin işgali  anlaşılınca  kopan ipler  ,ihtilal ayaklanmasına kadar  ulaştı. Allah'tan başarılı olamadılar.
Şimdi  başarılı olsalardı , başımızda  bir ABD  valisi  atanmış olacaktı. Muhalefetin,ileri gelen yazar çizerlerin söylemelerine  ,yırtınmalarına  rağmen  hükümet  inatla  yanılmalara ,aldatılmalara devam  etti.
Şimdi  Televizyonlara  çıkan  Feto'nun  en yanındakiler  asıl  söylenmesi gerekenleri saklayarak   hokkabazlık yapmaya devam ediyorlar.  Hükümetimizi hala  aldatıyorlar. Feto'yu  aslında  yererken ,övüyorlar...
Neredeyse  pisikopat  dedikleri ‘’Hocaefendi’’lerinin dünyanın 170 ülkesinde  güçlü  bir örgüt kurduğunu Nasa' da bile etkin olduğunu anlatıyorlar. Bu  Hokkabazlar  diyor ki: Fetullah Türkiye’yi ele geçirecekti, Afrika’yı da  ele geçirecekti,ABD’yi   de ele geçirecekti... Ve böylece   parçalardan  bütüne doğru  “dünyayı ele geçirecekti” den “kainatı ele geçirecekti” ye kadar varıyor.  Kainat İmamlılığını  sezdiriyorlar.Hala  onun   güçlülüğüne  el altından  mesaj veriliyor.Demokrasi   miting ve toplantıları  olması gereken  bir olgu idi ; ancak   müthiş iki yüzlülükleri  birlikte izledik.
Şimdi  Ülkemiz  müthiş bir karmaşa içinde  ,suçlular,Fetocu olanlar  aslında  kullandıkları ve elde ettikleri makamlar sayesinde  bugün  çoğu yerde  suçsuz ,masum insanları  Fetocu diye  ihbarlayıp,kendilerini kamufle edip, milletin hayatı ile de oynamaktadırlar.
Özellikle  belediyeler ve bazı bakanlıklarda  bugün at izi ile it izi birbirine  karışmış,kurunun arasında yaşları da  yakmaktadırlar. Yönetim ergi   diğer  meselelerde olduğu gibi  bu Feto meselesinde de ,Milli  Eğitim  ,askeriye  meselelerinde  de  müthiş yanılmış ve aldatılmıştır. Asıl askerlerin Silivriye tıkanması   ve bir çok hainin  önemli yerlere getirilmesi ile  yine  aldatılan  hükümet  erbabı  sayesinde  , devletimize  büyük  zararlar  verdirilmiştir.
Yapılacak iş ; ''zararın neresinden dönülürse  kardır''  düsturunu  uygulamak, hükümet içindeki  suçluların  bir an önce  ayıklanması ve görevlerine son verilmesidir. Feto  örgütü   meselesi  ile   ilgisi olmayan  vatandaşların  derhal  görevleri başına  gönderilmesi  acilen  gereklidir. Ancak  o  zaman  milli  vicdanlarımız  rahatlayacaktır...

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER