Kartepe’nin 1041’inci Bebeğine Hoşgeldin Ziyareti

“Hoş Geldin Bebek” projesi çok beğenildi.

Kartepe’nin 1041’inci Bebeğine Hoşgeldin Ziyareti
banner158
banner174
Kartepe Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında örnek çalışmaları arasında yer alan “Hoş Geldin Bebek” projesiyle de 1041 Kartepelinin mutluluğuna ortak oldu.

Hemşehrilerinin iyi ve kötü günlerinde, her fırsatta yanında olmaya çalışan Başkan Üzülmez, ilçe halkı tarafından da takdir gören “Hoş Geldin Bebek” projesiyle yeni doğan bebekler ve ailelerinin heyecanını paylaşıyor. “Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerini zaman zaman bizzat yapan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra başkan adına ziyaretleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hoş Geldin Bebek Birimi gerçekleştiriyor.

Kartepe Belediyesi “Hoş Geldin Bebek” projesini hayata geçirdiğinden bugüne kadar 1041 yeni doğan bebeği ziyaret etti. Yeni bebek sahibi olan ailelerin sevinçlerini başkan adına paylaşan birim yetkilileri, ailelere de Hoş Geldin Bebek paketlerinden hediye ediyor. Çocuk sağlığına uygun Sağlık Bakanlığı onaylı hediye paketleri içerisinde büyük ve küçük biberon, mama önlüğü, tırnak makası, emzik, emzik kutusu, emzik zinciri, mama kaşığı, iki farklı diş kaşıyıcısı, çıngırak ve çok amaçlı kutusuyla birlikte dünyaya yeni gelen bebeklere hoş geldin deniliyor.

“Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında birim yetkilileri geçtiğimiz gün de Suadiye Mahallesi’nde oturan Ağra Ailesinin yeni ferdi Sevilay Miray, Kartepe’nin 1041’inci bebeği olarak ziyaret ettiler. Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hoş Geldin Bebek Birimi tarafından kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren anne Sevgi Ağra, “Belediyemizin bu anlamlı projeyi bizler için gerçekleştirmesinden ve hoş ziyaretlerinden çok memnun oldum. Hediye paketi de çok güzel ve anlamlı. Bu düşünceli davranışından dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER