Gebzeli gazeteci trafik kurbanı

Gebzeli gazeteci trafik kurbanı

Gebzeli gazeteci trafik kurbanı
banner158
banner174
Gebzeli gazeteci trafik kurbanıGebze’de uzun süre Gebze Gazetesi’nde görev yaptıktan sonra Konya’ya taşınan Nevin Çalışkan, Aksaray’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre; Konya’da Anadolu Telgraf Gazetesi’nde çalışan 35 yaşındaki Nevin Çalışkan, arkadaşlarını ziyaret için gittiği Aksaray’da otobüsten indikten sonra yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpmasını sonucu ağır yaralandı. Çalışkan, olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı fakat Nevin Çalışkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Kazanın ardından olay yerinden kaçan araç sürücünü bulmak için seferber olan polis ekipleri, MOBESE kameralarından yaptığı araştırmalar sonucunda aracı ve sürücüyü tespit etti. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yakalandı. Sürücü Yasar K. gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

KONYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Gebze Gazetesi’nde de uzu süre çeşitli görevlerde bulunmuş daha sonra eğitimine devam etmek için Konya’ya yerleşmiş olan Nevin Çalışkan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Konya’dan doğum yeri olan Erzurum Şenkaya ilçesi Turnalı Köyüne götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER