Gebze Konak Hastanesinde E-Reçete skandalı

Gebze Konak Hastanesinde E-Reçete skandalı

 Gebze Konak Hastanesinde E-Reçete skandalı
banner158
banner174

Gebze’de zor bir süreçten sonra faaliyete başlayan Konak hastanesi bu seferde Doktorların yazdığı Reçeteler ile gündeme geldi.

Çocuğunun rahatsızlanması sonucu Konak hastanesine giden ancak gördüğü muamele sonucu şaşırdığını söyleyen U.G. isimli vatandaş “Çocuğumu muayene eden doktor başka ancak reçetede isimi olan doktor başka,üstelik sistem yok diye E-Reçetede yazmıyorlar,böyle bir uygulama dünyanın neresinde var yetkilileri göreve çağırıyorum “ diye tepki gösterdi.

MUAYENE EDEN DOKTOR BAŞKA REÇETEDE İSMİ YAZAN DOKTOR BAŞKA

Gazetemize gelen U.G. başına gelen hadise ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı  “Gece Çocuk doktoru olduğunu vatandaşlara telefonda ileten Konak Hastanesinde resmi olarak Çocuk doktoru Uzm.Dr.Cüneyt Atalay görünürken gelen hastaları Nihal Akçay adında başka bir doktor muayene ediyor.

SİSTEM YOK DİYE E-REÇETE DÜZENLEMİYORLAR

Üstelik reçete üzerinde “Sistem olmadığından E-Reçete düzenlenmemiştir” ibareli reçeteye ise Doktor Cüneyt Atalay’ın kaşesini basarak imzalıyor. Bu durum kesinlikle yasal değil Sağlık Bakanlığı yetkililerinden bir an önce bu denli önemli bir duruma el atmalarını ve denetimlerin arttırılmasını bekliyoruz aksi takdirde hiçte hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER