TMSF Kocaeli’de 6 şirkete el koydu

TMSF Kocaeli’de 6 şirkete el koydu

 TMSF Kocaeli’de 6 şirkete el koydu
banner158
banner174
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli olan kişilere ait olan şirketlere el koydu. Listede Kocaeli'den de 6 tane şirket yer aldı

FETÖ/PDY Terör Örgütü’ne yönelik soruşturma kapsamında, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine merkezi ilimizde bulunan 7 şirkete kayyum atanması yolunda Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi karar almıştı. Yöneticilerinin birçoğu yargılanan firmalar bir süredir kayyum tarafından yönetiliyordu. TMSF dün de Türkiye genelinde FETÖ/PDY bağlantılı olduğu ortaya çıkan toplam 691 firmaya el koydu. Listede Kocaeli'den ise 6 firma yer aldı.
 
TANINMIŞ FİRMALAR VAR
İlimizde faaliyet gösteren Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret A.Ş., Çakmak Market Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama İnşaat Taahhüt Ticaret L.Ş., DECOTEK İnşaat Gıda Tekstil Orman Ürünleri Makine Sanayi ve Ticaret L.Ş., FVM İnşaat Sanayi Ticaret L.Ş., PROSİS Yangın Sistemleri Teknik Donanım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret L.Ş., SCALA Yapı Taahhüt Pazarlama Organizasyon Sanayi ve Ticaret L.Ş., İnforcept İletişim Teknolojileri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret L.Ş.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER