Geri dönüşüm geleceğe yatırım

Geri dönüşüm geleceğe yatırım

 Geri dönüşüm geleceğe yatırım
banner158
banner174
Derince’de Atık Camlar Toplanıyor
Geri dönüşüm çalışmalarına devam eden Derince Belediyesi'nin cam atık toplama kampanyasına olan ilgi her geçen gün artıyor
72 cam toplama kumbarası
Çevre ile ilgili yaptığı projelerle adından söz ettiren Derince Belediyesi, geri dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla ilçedeki eğitim kurumlarına yerleştirilen toplam 72 cam toplama kumbarası ile Derince’de camlar ayrı olarak toplanıyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında yılın ilk sekiz aylık bölümünde yaklaşık 70 ton atık cam toplayarak önemli bir rakama ulaştı.
 
Sadece cam ürünler atılabiliyor
Bu uygulama ile vatandaşlar kullanmadıkları cam ürünlerini, meşrubat şişelerini, her türlü reçel, konserve ve kavanozlarını, cam toplama kumbaralarına atabiliyor. Doğal kaynakların korunarak, atık camların geri dönüşüme kazandırılmasının önemine vurgu yapan Derince Belediyesi yetkilileri, cam kumbaralara cam ürünler dışında herhangi bir atık atılmaması noktasında vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER