Adalet Partisi merkez sağa talip

Gebze, Kartepe, İzmit ve Darıca teşkilatları tamam

Adalet Partisi merkez sağa talip
banner158
banner174
 Türk siyasi tarihinin en önemli partilerinden biri olan Adalet Partisi, yeniden kuruldu. Ekim 2015’te yeniden kurulan Adalet Partisi Haziran ayında Kocaeli’de il teşkilatını kurdu. Adalet Partisi İl Başkanı Banu Usta ve il yönetim kurulu üyeleri dün Seka Park Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler de katıldı. Partinin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren İl Başkanı Banu Usta, İzmit, Gebze, Kartepe ve Darıca’da teşkilatlarını kurduklarını diğer ilçelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 DÖRT İLÇE TAMAM

Adalet Partisi’nin ilimizdeki teşkilatlanmasıyla ilgili bilgiler aktaran İl Başkanı Banu Usta, “Haziran ayında il teşkilatımızı kurduk. 15 yönetim kurulu üyemiz bulunuyor. İlçelerde de teşkilatlanıyoruz. İzmit, Kartepe, Darıca ve Gebze’de teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. İzmit’te başkan olarak Osman Akyanar, Gebze’de ise Ekrem Balıkçı’yı seçtik. Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

 MERKEZ SAĞDAKİ BOŞLUK VAR

Basın toplantısında konuşan Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler, merkez sağda oluşan boşluk sebebiyle Ekim 2015’te Adalet Partisi’ni yeniden kurduklarını söyledi. Şahinler, “Rahmetli liderimiz Süleyman Demirel’in telkiniyle bu tertemiz isimli partimizi yeniden canlandıracağız. Türkiye’de merkez sağda büyük bir boşluk var. Bunu doldurmak için yola çıktık. Türkiye’nin batısında yüzde 50 oranında teşkilatlandık. Doğu Anadolu ve Ege bölgelerinde de çok iyi durumdayız” dedi.

VATANA İHANET ETMEYENE KAPIMIZ AÇIK

Vatana ihanet etmeyen her bir Türk vatandaşına Adalet Partisi’nin kapısının açık olduğunun altını çizen Halil İbrahim Şahinler, “Bu topraklara ihanet etmeyen her bir Türk vatandaşına partimizin kapısı açıktır. Bizim içimizde MHP’den de CHP’den de AKP’den de isimler var. Hızla teşkilatlanarak yapılacak olan ilk seçimlere katılmak istiyoruz. Bunun için çaba harcıyoruz” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER