AK Parti 13 Mayıs'a hazırlanıyor

AK Parti'de 13 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak toplu açılışın hazırlıkları sürüyor.

AK Parti 13 Mayıs'a hazırlanıyor
banner158
banner174
 İl başkanı Şemsettin Ceyhan, yaptığı basın toplantısında 13 Mayıs ile ilgili ayrıntıları paylaşırken, muhalefeti de ağır sözlerle eleştirdi.
1.5 MİLYARLIK YATIRIMLARIN AÇILIŞI YAPILACAK
Başbakan Davutoğlu'nun kongre kararı ve görevlerini bırakmasını da değerlendiren Ceyhan, Kocaeli Teşkilatları olarak, birlik-beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve 13 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı'nı coşkulu bir kalabalıkla karşılayacaklarını söyledi. Ceyhan, “Bugüne kadar Başbakanımız hakkında tek bir olumlu söz söylemeyen, başarılıdır demeyenlerin bugün kendisine sahip çıkma girişimleri ilginçtir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 7.Açılış Bayramı’nda 13 Mayıs Cuma günü aramızda olacak. Üniversite, liman açılışı, belediye ve valilik kamu yatırımlarından oluşan 1,5 milyar TL’lik yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Heyecanlıyız. Cumhurbaşkanımız gibi bir dünya liderini ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. AK Parti teşkilatları, Cumhurbaşkanımızı sevenleri, bu coşkuyu paylaşmak için 13 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da İzmit Perşembe Pazarı Alanı’na bekliyoruz. Kocaeli’de 1 milyon 800 bin kişi yaşıyor. Bir kişi bile Cumhurbaşkanımızın gelişinden haberim yok dedirtmemek için çalışmak bizim görevimizdir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER