Web sitesi ve Şampiyonluk marşı

Gebzespor yönetiminin taze kanı Hakan Karataş kısa sürede farkını ortaya koydu. Gebze Teknik Üniversitesi’nde Rektör Danışmanı olan, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ise Rektör yardımcılığı görevini yürüten Doçent Doktor Hakan Karataş, iki önemli projeyi daha hayata geçiriyor. Buna göre kulübün resmi web sitesi ile şuan besteleme aşamasında olan şampiyonluk marşı, kurumsallaşma adına atılan projelerin başında geliyor.

Web sitesi ve Şampiyonluk marşı
banner158
banner174
 Geçtiğimiz günlerde yapılan Gebzespor yönetim kurulu toplantısında kurumsallaşma adına hazırladığı kitapçıkla, Gebzespor yönetiminde çığır açan Hakan Karataş, eğitimci hayatındaki başarısını Gebzespor çatısı altında spor camiasına da taşımak istiyor. Gebzespor’un yarınlarını düşünerek hummalı bir çalışma gerçekleştiren Hakan Hoca, dikkat çekici iki projesiyle Gebzespor camiasına heyecan katmaya devam ediyor.

WEB SİTESİ FAALİYETE GEÇİYOR

Kurumsal çalışmasının ilk adımı olarak Gebzespor resmi internet sitesini hayata geçirmek isteyen Karataş, Gebzespor yönetiminin önde gelen isimlerinden Furkan Çakır ile birlikte bu konuda koordineli bir çalışma gerçekleştiriyor. Kulüple ilgili güncel haberler ve kamuoyuna sağlıklı bilgi akışının sağlanması adına resmi siteyi oldukça önemseyen Karataş, Gebzespor resmi internet sitesinin çok yakında hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

ŞAMPİYONLUK MARŞI

Doçent Doktor Hakan Karataş’ın ikinci önemli projesi ise, Gebzespor’un dillerden düşmeyecek olan şampiyonluk marşı olacak. Camianın şampiyonluk ruhunu yansıtacak nitelikte bir marş hazırlığı yapan Karataş, Gebzespor camiasını tek hedefte tek yürekte buluşturacak marşı hayata geçirmek istiyor. Gebzespor’un şampiyonluk marşının sözlerinin yazıldığı ve marşın şu an itibariyle besteleme aşamasında olduğu öğrenildi.

TURHAN: DEĞERİNİ BİLELİM

Kurumsal bir yapıya bürünme adına harekete geçen Gebzespor’da Basın Sözcüsü Bülent Turhan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doçent Doktor Hakan Karataş’ın Gebzespor camiası için çok önemli bir isim olduğunu ve herkesin Karataş’ın değerini bilmesi gerektiğini söyledi. Turhan, “Çok değerli Hakan Hocamız, Gebzespor’umuz için kısa sürede önemli öneriler ve projeler ortaya koyarak ne kadar donanımlı bir isim olduğunu gösterdi. Resmi site ve şampiyonluk marşı, Gebzespor gibi büyük bir camiaya yakışacaktır. Kıymetli hocamıza Gebzespor için verdiği emeklerden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER