Çiftçiye destek sürecek

Çiftçiye destek sürecek

 Çiftçiye destek sürecek
banner158
banner174
Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çiftçiye verilen desteğin süreceğini söyledi.
TEŞVİK ETMEYE DEVAM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yeni yönetimi ile bir araya geldi. Altyapıdan ulaşıma, çevreden konuta, spordan sanata kadar birçok alandaki yatırımlarla artık bambaşka bir Kocaeli’nin insan yaşamını güzelleştirdiğini belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de tarımı ve hayvancılığı daha çok geliştirmemiz lazım. Çiftçilerimizi daha kaliteli ve verimli üretim için teşvik ediyoruz, etmeye devam edeceğiz” dedi. 
KÖYE DÖNÜŞ BAŞLADI
Başkan Karaosmanoğlu, “Düne kadar çocuklarınız köylerden kaçmak istiyordu. Bugün ise köye dönüş başladı. Meydanlarıyla, fırınlarıyla ve sosyal zenginliğiyle köylerimiz bambaşka bir çehreye dönüştü. Bize düşen görev köyümüze, köylümüze sahip çıkmak. Ben de köy çocuğuyum. Bir köyün doğallığını şehrin kalabalığında kimse bulamaz. Özümüz köydür, köylülüktür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, köylü milletin efendisidir” diye konuştu. 
DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR
“Tarım olmazsa hayat, doğallık ve sağlık biter” diyen İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, “Geleceğimize karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirmekle mükellefiz. Size her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Ziraat mühendislerimiz ve veterinerlerimizle birlikte arazide sizlere yardımcı olmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ise Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçiye ve köylüye verdiği destek dolayısıyla Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER